Sajnos a koronavírus a Blizzardot is térdre kényszerítette. Elmarad az idei BlizzCon, helyette egy online esemény jöhet, valamikor 2021 elején.

Már áprilisban figyelmeztette a Blizzard a közösséget: nem biztos, hogy idén megrendezésre kerül a BlizzCon 2020. Tegnap éjszaka sajnos ez hivatalossá vált, a COVID-19 járvány miatt törölték az eseményt.

A közleményben kiemelték, hogy rendkívül csalódottak, hiszen a kiadónál hatalmas ünnep a BlizzCon és tudják, hogy a közösség is minden évben nagyon készül erre. Elmondták, sajnos hiába próbáltak megoldást találni, a jelenlegi egészségügyi helyzet nem ad lehetőséget arra, hogy akár milyen módon tető alá hozzák a rendezvényt.

A jó hír, hogy amint azt sok más kiadó és fejlesztő is teszi, a Blizzard is egy online eseménnyel próbálja meg pótolni az elmaradt élményeket. Ebben az esetben egy fokkal nehezebb a szervezés, hiszen nem csak játékbemutatókról, hanem esport bajnokságokról is szól az event. Itt rendezik meg minden évben az Overwatch World Cup-ot, de a Heartstone Global Finals-nek is a BlizzCon ad minden évben otthont.

Ti ki vagytok békülve az online eventekkel, vagy hiányoznak az offline események?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×