Vikkstar már a harmadik egymást követő héten nyeri meg a Warzone Wednesday nevű kupát. A közösségnek egyre gyanúsabb, klippel bizonyítanák a csalást.

A Warzone Wednesday kupa lényege, hogy a legnagyobb Twitch streamereket összehozzák egy közös megmérettetésre. A minden héten megrendezett eseményen 20 ezer dollárért megy a verseny. Egy angol duo, Vikkstar és WarsZ immáron harmadik hete letaszíthatatlanok a trónról.

A győztest kritizálni fogják

Vikkstar már az első győzelem után sok kritikát kapott, miszerint a nagy-britanniai lobbik jóval gyengébbek, mint más régiókban, így könnyebb jó eredményt elérni. Ezen felül többen arra is gyanakodnak, hogy esetleg szándékosan rontották a statjaikat, hogy gyengébb meccsekbe kerüljenek be.

Most az eddig legkomolyabb vád is befutott. Egy klip segítségével szeretnék bizonyítani, hogy Vikkstar természetellenes módon játszik.

https://twitter.com/alfie93023655/status/1261674404905353228

A klipben Vikkstar néhány golyó kieresztése után egy látszólag céltalan mozdulatot tesz balra. A videó megosztója szerint ezt így csak egy program húzhatta be.

Egy kontrolleres játékosnál ez talán még gyanús is lehetne, aki viszont már valaha játszott FPS játékot PC-n, tudja, hogy a hasonló mozdulatok tökéletesen természetesek.

Vikkstar rövidre zárta a témát

A népszerű Twitch streamed is elmondta, ha csalna, az ennél sokkal de sokkal egyértelműbb lenne. Nem mellesleg ahova a célkeresztet rakta, végül kiderült, nem is volt ellenfél.

Nektek milyen mozdulat, vagy viselkedés tud gyanússá tenni egy játékost?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×