Nem tett jót ez a különösen nagy terhelés az amúgy is rossz állapotban lévő FIFA szervereknek. Játszhatatlan volt a hétvégén a Weekend League.

A FIFA 20 Ultimate Team nagyon izgalmas volt megjelenéskor. Több profi is úgy nyilatkozott, hogy végre összerakta az EA, ez lehet a sorozatot megváltó epizód. Aztán az első javítócsomagtól egy lefele menet indult, ami tulajdonképpen azóta is tart. A játék körüli hiszti közben már kiterjedt a tartalomgyártókra és profi játékosokra is.

A koronavírus bomba

Nasri is ki van feszülve a szerverekre.

Az egész világra kihatással lévő vírus miatt a labdarúgás is alaposan átrendeződött, ezért a fejlesztőknek is alkalmazkodniuk kellett. Szerencsére szépen oldották meg a TOTW és a szezon legjobb csapatait összeszedő TOTS eseményeket is, van azonban valami, amin nem sikerült változtatni.

Amióta a világ nagy része karanténban van, az amúgy is rossz szerverek még aggasztóbb állapotba kerültek. Ezt csak tetőzte a tény, hogy a Weekend League-re nagyon komoly jutalmakat lengettek be a fejlesztők.

Is anyone else experiencing „stuck in mud” gameplay despite good connection for the past 1 hour?
byu/Iwantyouguts inEASportsFC

A garantált Team Of The Season So Far lapok miatt most a szokásosnál is többen vehették elő a FIFA 20 Ultimate Team módját, ettől pedig a szerverek az idei év talán legrosszabb teljesítményét tették le az asztalra.

Arra nem számítunk, hogy az EA bármit kommunikál a szervereket érintő gondokkal kapcsolatban, ez ugyanis évek óta probléma. Abban reménykedhetünk, hogy az érdeklődés visszaesésével újra visszaáll a már megszokott rossz állapot.

Ti is tapasztaltatok minősíthetetlen kapcsolati problémákat a hétvége során?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×