Az új DK-05F modellbe egyszerre két önálló PC-t is építhetünk, egyiken a játékot, másikon a streamet futtatva. Mindezt egy gamer asztal segítségével.

Állítható magasság, kényelmes szélesség, edzett üveglapok és természetesen RBG világítás mindenütt. Ha csak ennyit mondanánk az új DK-05F gamer asztalról, még nem egészen lenne érthető, hogy mi kerül benne 1999 dollárba, vagyis kb 650 000 forintba.

A luxus asztal titka ugyanis az üveg és az RGB alatt rejlik, bent az asztal belsejében. A Lian Li márka új terméke ugyanis egyszerre asztal és PC ház. A DK-05F gamer asztal ugyanis két PC tárolására is alkalmas, egy a játékok futtatására, egy pedig a streamelésre.

 

Ezzel persze nem csak azt érik el, hogy a szoba baromi jól mutat majd, de helyet is spórolnak. Bár aki 650 000 forintot képes kiadni egy asztalra, annak vélhetően már nem a helyszűke a legnagyobb gondja.

Bizony, ebbe az árba ugyanis csak az asztal, és a PC-knek kialakított hely tartozik bele, a komponenseket külön kell megvenni. Mire tehát mind a két PC-t fullosan megépítjük és beszereljük az asztalba, már lazán egy-másfél millió forintnál járunk majd.

Aki viszont azt hiszi, hogy ennyit senki nem fizet egy asztalért, nagyon is téved.

A Lian Li által életre hívott DK gamer asztal sorozat már a sokadik generációnál tart, rengeteg eladott példánnyal a hátuk mögött.

Az asztal teljes specifikációs listáját itt találjátok, méretekkel és funkciókkal. Ja és ha valaki véletlen bevásárol egyet a karantén idejére, azonnal jöhet a kép a kész változatról!

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×