Áprilisi tréfának indult de kiderült, a tréfa volt a tréfa. Vajon felébredtünk már az álomból?

Először az április elsején megjelent tréfák között adtunk hírt arról, hogy feltámadt a Crysis hivatalos weboldala, akkor azonban semmilyen komolyabb jelentőséget nem adtunk az amúgy elég gagyi, ismétlődő animációnak.

Néhány napja a Crysis hivatalos twitter oldala is feltámadt, egy rövid üzenetet posztoltak:

 

Itt már mondjuk gyanúsabb lett a dolog, pláne hogy már bőven túl voltunk április elsején. Csúnya poén lett volna, ha idáig húzzák. Voltak más jelek is, a Crysis első epizódja például feltűnt a Crytek egy összefoglaló videójában, ahol a CryEngine által játékokat vonultatták fel az elmúlt évtizedből. Ez magában nem extra, az már sokkal inkább az, hogy a videó végén volt.

Végre lerántották a leplet

Néhány órája hivatalossá vált, amit eddig csak sejthettünk: a szebb napokat is megélt Crytek csapata visszakanyarodik a gyökerekhez és újjáépítik a Crysist, hogy mai szemmel is egy fullos játéknak tűnjön.

Vicces ezt leírni, hiszen ha van játék, ami 10 év után is szépnek számít, az épp a Crysis első epizódja.

Ha felmentek a Crysis hivatalos weboldalára, ti magatok is megbizonyosodhattok róla, a Crytek legendája készen áll, hogy újra teljes fényében ragyogjon.

Arról egyelőre nem kaptunk információt, hogy mikor jelenik meg a játék. Ami biztos, hogy még a jelenlegi generáció a cél, így Xbox One-on, PC-én és PlayStation 4-en is megvásárolható lesz. Nintendo Switch? Az is felkerült a listára.

Szerettétek régen a Crysis első részét? Újrajátsszátok majd így, hogy kap egy Remastered verziót?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×