Sajnos úgy tűnik, hogy a Respawn ismét igyekszik kivonni a forgalomból a sokak által régóta hőn szeretett Kings Canyon mapot.

Ha minden igaz, egy héten belül megváltozhat a map rotation az Apex Legends-ben. Mindez nem sokkal azután történik, hogy megváltozott a mapok elérhetősége a játékban. A Respawn most eltávolította az éjszakai Kings Canyont, sőt csökkentik a map elérhetőségét a játékban.

Természetesen ez érdekes kérdéseket vet fel, már csak azért is, mert a mappal kapcsolatban megoszlanak a vélemények. Nyilván vannak, akik szeretik és vannak, akik kevésbé, de a mapok elérhetősége, minősége, illetve a loot állapota mindig sarkalatok kérdés volt a játékban. A Kings Canyon helyzete pedig a World’s Edge megjelenése óta igen zavaros.

Kép forrása: Twitter

A Respawn ugyanakkor figyelemmel kíséri, hogy hogyan reagálnak a játékosok a mapok helyzetére, ez alapján hoztak most egy döntést.

„A múlt héten bekerült egy új map rotation. Az elmúlt 7 nap visszajelzései alapján úgy döntöttünk, hogy ismét változásokat eszközölünk. Azonnal hatállyal eltávolítottuk az éjszakai Kings Canyon-t, és csökkentjük a Kings Canyon elérésének idejét” – írta a Respawn a Twitteren.

Kép forrása: Respawn

A múlt héten, a The Old Ways esemény indulásával változott a map rotation. Az esemény április 21-én ér véget, így valószínűleg a map-elérhetőséget illetően ismét változások várhatók.

Szerinted kell a Kings Canyon az Apex Legends-be, vagy vegyék ki végleg?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×