A rajongók legnagyobb bánatára nemrég ismét kikerült az alap trió mód a játékból. Az Infinity Ward vette a lapot.

Úgy tűnik, annak ellenére, hogy teljesen új játékmód is érkezett a Warzone-ba, melyet hárman lehet játszani, a játékosok ismét fellázadtak az ellen, hogy kikerült a játékmódok közül a trió mód. Már másodjára fordul elő, a játékosok pedig nem értik, miért volt szükség a playlist ismételt eltávolítására.

Nem csak a hazai, de a külföldi közösség is hangot adott elégedetlenségének, ami végül eljutott az Infinity Ward-hoz is. Rögtön ki is adtak egy közleményt.

„Hangosan és tisztán hallunk titeket! Holnap este, április 16-án, csütörtökön, frissítjük a játékmódok listáját, és visszatér a trió mód a Warzone-ba” – írták a Twitteren.

A Warzone trió módjának helyzete egyébként érdekesen alakul. A játék megjelenésekor alapból hárman lehetett harcba indulni, amit a játékosok többsége már megszokott. Azóta az Infinity Ward igyekszik bevezetni új felállásokat, így jött képbe a solo, duo és squad mód is, melyeket egyébként szintén rendre a játékosok követeltek.

Kép forrása: Activision

A fejlesztők viszont ahelyett, hogy egyszerűen hozzáadnák az új játékmódokat, időről időre a triót eltávolítják, nyilván azért, hogy népszerűsítsék a többi felállást. Bár április 14-én egy teljesen új hárman játszható játékmód, a Scopes and Scatter Guns került be, sokan mégis visszakövetelték az alap trió módot.

Mint látjuk, az Infinity Ward be is adta a derekát, így holnap már ismét játszhatunk hárman. Egyébként a trió játékmód a legkedveltebb felállás a Warzone-ban, így talán nem véletlen, hogy követelik a játékosok. Erről persze megoszlanak a vélemények.

Te örülsz, hogy visszakerül a trió a Warzone játékmódok közé?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×