A múlt heti FIFA 20 TOTW Momentsbe bekerült Vardy is, aki egy 87-es kártyával díszeleg. A POTM SBC elkészítése után egy ugyanilyen lappal gazdagodtunk.

Még novemberben került be a játékba Jamie Vardy Player of The Month, azaz hónap játékosa lapja. A maga 86-os statisztikájával mindenki arra gyanakodott, hogy legalább egy 80-100 ezer zsetont elkér majd az EA a lapért.

Mikor megláttuk az SBC követelményeit, mindenki csak nézett egyet.

Jamie Vardy POTM lapja mindössze 23 ezerért volt beszerezhető. Ilyen olcsón speciális lapot nem igazán láttam, ráadásul a formáját tekintve mindenki arra gyanakodott, hogy Winter Refresh upgrade-ben is részesülni fog az angol csatár. A TOTW 12-ben 84-es InForm lapott kapott, majd a téli frissítés során ez megemelkedett 86-ra.

Vardy

A mostani Moments alkalmával ő is bekerült a hét csapatába és egy 87-es lappal gazdagodott. A WR miatt a 86-os POTM lap is 87-es értéket kapott, így a két lap főértékben megegyezik. Ha azonban az árat nézzük, észrevehetjük, hogy a két kártya között durván 75 ezer van. Aki most szeretné Vardyt beszerezni, annak bizony 100 ezer zsetont kell kifizetni.Vardy

Elég durva, hogy nagyjából ugyanaz a lap négyszer annyiba kerül most, mint novemberben. Egyrészt, mert egyre jobban a játék vége felé tartunk, másrészt, egy 87-es SBC-t 23 ezerért megkapni ajándék. Ha statokat nézzük a Moments lap jön ki nyertesen, de a játékosok a POTM lapra voksolnak.

Vardy

 

Mindenesetre elég jó SBC volt, és idén azért annyira nem voltunk elárasztva belőlük. Sok játékost kaptunk, de ilyen áron, ilyen lapot csak párat.

Ti használjátok Vardyt? Számotokra melyik volt a top SBC?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×