A velencei stílusú pálya már felbukkant a VALORANT bejelentővideójában is, most viszont a pályának a kiosztását is megtekinthettük végre.

A Riot Games VALORANT-ért felelős fejlesztői bejelentették, kezdésnek négy pályát terveznek a játékba. Ezek közül három már tesztelhető a zárt béta során, a negyedikről pedig most láthattunk először képeket.

Redditen már pár napja felbukkantak a leakek egy „Ascent” nevű pályáról, de mind tudjuk, hogy ezek csupán pletyka szintjén értékelhetők. A hivatalos bejelentésekig nem kezelhetjük őket tényszerűen. Most viszont megérkezett egy hivatalos fejlesztői videó, amiben tényleg felbukkant a szóban forgó új pálya:

 

Ugyan csak néhány másodpercre bukkant fel a mini-map a videóban, a bemutatott pályának a rajza egyik jelenleg játszható mapra sem hasonlít. Havennek három lerakója van, Split és Bind felosztása pedig teljesen máshogy néz ki, mint a videóban bemutatott pályáé, így a rendelkezésünkre álló információkból csakis arra tudunk következtetni, hogy Ascent bukkant fel a a fejlesztői videóban.

Ascent, a VALORANT pálya

Ascent – Riot Games

A képek alapján tehát összesen három darab két lerakós és egyetlen három lerakós mappal fog startolni a VALORANT nyáron. Eddig minden pályának sajátos játékstílusa és lendülete volt, így feltételezhetően Ascentnek is lesznek speciális mechanikái. A pályamodellt tekintve velencei stílusra kell számítani, ugyanis a VALORANT hivatalos videójában is felbukkan egy ilyen helyszín.

 

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×