A Riot Games végre bejelentette, hogy pontosan hány játszható map és ügynök lesz elérhető a VALORANT nyári megjelenéséig.

A Riot Games szerint a zárt béta időszaka alatt is bővülni fog a játszható mapok és ügynökök listája a következő hónapokban. Jelenleg azok, akik már játszhatnak a játékkal tudják, hogy 10 ügynök van a játékban, melyek közül 5 azonnal elérhető, jelenleg pedig 3 mapon lehet játszani.

Ám nyilván sokan kíváncsiak arra, hogy a játék megjelenésekor mennyire bővül majd az elérhető ügynökök és mapok száma. A Riot Games április 8-án felfedte, hogy a játékosok nyárra még két új karakterre számíthatnak. Hogy pontosan mikor és milyen karakterek lesznek, az egyelőre nem ismert.

Ez azt jelenti, hogy a játék hivatalos megjelenésekor már 12 ügynök lesz játszható. Ez egyébként hattal több, mint az Apex Legends karaktereinek száma megjelenéskor, és kevesebb, mint az Overwatch első 21 hőse.

A játékosok a béta időszak alatt elkezdték kiismerni az eddig elérhető ügynökök képességeit, így az újak bekerülése valószínűleg már ezen időszak alatt kissé megdobja majd a „metát”. Már ha lehet „metáról” beszélni ennyi idő alatt.

 

Az új ügynökökön kívül elvileg egy új mapot is kapunk a nyári megjelenés előtt. Ez nem tűnik elsőre valami soknak, persze nem biztos, hogy ez baj. Azok számára, akik most az Overwatch-ról váltanak VALORANT-ra, valószínűleg furcsa lesz, hogy csupán 4 map elérhető.

Az viszont már most biztos, hogy a VALORANT óriási népszerűségnek örvend, pedig a játék még nem végeleges formájában játszható. Kíváncsian várjuk, hogy a megjelenés után milyen eredményeket ér el. Az indulás egyébként fantasztikus volt, a Twitchen 34 millió megtekintett órát ért el az első napon.

Neked mennyire jön be a VALORANT?

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×