Le sem tagadhatnák a VALORANT fejlesztői, hogy korábban játszottak a Counter-Strike-kal. Sikerült egy olyan mapot tervezniük, ahol jól érezné magát olofmeister.

A VALORANT fejlesztőcsapatában több korábbi CS:GO játékos is helyet kapott. Nem csoda, elvégre mind a mai napig a Counter-Strike az egyik legkompetitívebb taktikai lövölde a piacon. A Riot Games pedig pontosan ennek a kategóriának az uralmát akarja átvenni új játékával.

A fegyverek működése, na meg a pályák kialakításai, egytől-egyig a Valve sikerjátékát idézik, s pont emiatt sajnos a VALORANT esetében is előfordulnak kisebb fejlesztői malőrök.

 

Azok a játékosok, akik követik a kompetitív Counter-Strike-ot, biztosan emlékeznek még olofmeister legendássá vált húzására a Dreamhacken. Magát a boostot sokan csalásként könyvelik el, de legalább ennyien tartják fantasztikus helyzetfelismerésnek. Az exploitnak hála 13-3-as hátrányból jött vissza a Fnatic, ezzel egy olyan lavinát elindítva, aminek mind a mai napig tapasztalhatjuk utóhatását a profi CS szcénán belül.

Nos, mint kiderült ugyanezt Sage-nek köszönhetően Havenen is meg lehet csinálni a VALORANT-ban. Egy sarokból be lehet látni a pálya túloldalára, ahonnan aztán kiszedegethetjük a védtelen ellenfeleket.

Természetesen ez nem egy olyan húzás, amit szeretnének a fejlesztők a játékban hagyni, a fent látható Twitter poszt alá egy órán belül két Riot Games munkatárs is kommentelt, s megígérték, amilyen gyorsan csak lehet, javítják a szóban forgó exploitot.

Biztosan felbukkannak még a jövőben ilyen jellegű fejlesztői figyelmetlenségek, ám ha azokat is ilyen gyorsasággal kezdik el orvosolni, a VALORANT egy kiváló esport címmé nőheti ki magát.

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

 

×