Nagyon készül már a PUBG Mobile 13. szezonja. Az új ciklus egy teljesen új karaktert is bemutat, akit Andy-nek fognak hívni.

Már az utolsó simításokat végzi a Tencent a PUBG Mobile 13. szezonján. A nagy sikerű, ingyenesen elérhető telefonos játék mára már vetekszik „testvérének” hírével. Ugyan eredetileg PC-n robbant be a PUBG, a kínai óriásnak köszönhetően mobilra is megjelent, így sokkal szélesebb körben vált ismertté. A saját esport ágazattal is rendelkező Mobile azóta már önálló életet él.

A kozmetikai elemek sokkal lazábbak, a valóságtól elrugaszkodottabbak, mint a PUBG Corp. által dédelgetett PC-s és konzolos verzióban. Ráadásul a PUBG Mobile-ban külön karakterek is szerepet kapnak, akiknek saját Emote szettjük és speciális „személyiségük” is van.

Ilyen lesz a 13. szezonban Andy is, aki Victorhoz, Sarahoz és Carlohoz fog csatlakozni a karakterlistán.

 

Mr. Ghost Gaming legfrissebb leakjei alapján a lobby is új animációt fog kapni. A fent linkelt videó legelején meg is lehet nézni mozgás közben. Azt, hogy pontosan miért Miramart választották a fejlesztők, mint aktív váró, nem tudni, viszont meglehetősen jól néz ki, így nincs okunk reklamálni.

A 13. szezon megjelenése május elején – május 12. –  várható, így érdemes készülni, egy hónap múlva már játszhatjuk.

https://www.facebook.com/groups/pubgmobilkozosseg/

 

×