Tonnányi új PUBG Mobile kozmetikai tartalomra bukkant Mr. Ghost Gaming. A leaker rendszerezte a 13. szezon Royale Pass skinjeit.

A Tencent nagy sikerű mobil játéka, a PUBG Mobile már a 13. szezonját ünnepli. A fejlesztők futószalagon gyártják a jobbnál jobb kozmetikai tartalmakat, amiket mikrotranzakciók formájában értékesítenek. Ezzel tartják el a híres battle royale hordozható portját, ugyanis a nagy testvérrel ellentétben a PUBG Mobile ingyenesen játszható.

A legújabb szezonban a játékok kapnak főszerepet, a Toy Playground nevet viseli az új tematika. Nos, a játék hivatalosnak tekinthető fórumain – pl. a Reddit – találni olyan felhasználókat, akik nincsenek megelégedve az érkező tartalmak minőségével. Ám mindamellett, hogy azzal egyetértünk, hogy a játéknak voltak már emlékezetesebb csomagjai, összességében nincs okunk reklamálni.

Mr.Ghost Gaming, a PUBG Mobile közösség egyik, ha nem a legaktívabb leakere ezúttal is rászabadult a béta verzió forrásfájljaira, s előbányászta a 13. szezon Royale Pass tartalmait. Íme egy kis ízelítő belőlük:

A többi előkapart skint és egyéb tartalmat az adabányász oldalán tekinthetitek meg.

Nektek tetszenek az új skinek?

https://www.facebook.com/groups/pubgmobilkozosseg/

×