Újabb Party Bag érkezett, de ezúttal a megszokott Winter Refresh lapok helyett Future Stars játékosokat bonthatunk.

Megérkezett a promóció harmadik FUT Birthday Party Bagje. A tartalma egy picit változott az első kettőhöz képest, hiszen a Winter Refresh lapok helyett ezúttal a Future Stars lapok kerültek bele a csomagba.

A játékosok szempontjából az FFS lapok összértéke többet ér a WR játékosoknál. Bár ugye bőven vannak olyanok, akik ár érték arányban nagyjából ott találhatók, ahol az SBC ára, azért sokkal több a High end lap, mint a WR játékosok esetében. A követelmény nem emelkedett és ugyanazért az összegért szerezhetünk jobb lapokat. Ha szerencsések vagyunk.

Future Stars

A challenge még 2 napig teljesíthető, így ha szeretnétek szerencsét próbálni már harmadjára, akkor itt a lehetőség. Végig nézve azonban a FUT bin kommenteket az elkészítők nem elégedettek. Érdekes lenne, ha valakinek ennyi fölösleges High Ratinggel bíró lap szerepelne a klubjában. Személy szerint nekem van egy untrade Handanovicom és Llorisom, de semmiképp nem raknám bele őket. Icon Swap küldikhez nekem nagyon jól jönnek, így meddig Maldinit ki nem farmolom biztos a klubomban fognak ülni.

Future Stars

Lautaro Martinez, az idei FIFA egyik legjobb Seria A csatára

Aki miatt szívesen megcsinálnám, az Future Stars Haaland, Greenwood, Valverde, Lautaro Martinez, vagy Martinelli lenne. De továbbra sincs idén pack luckom, és annak ellenére, hogy meg tudnám csinálni nem fogom. Ha esetleg sikerül valami jóba belenyitni mindenképp írjátok le a komment szekcióba.

Ti hány party baget nyitottatok ki?

×