A FUT Birthday 3. hete veszi kezdetét, és ennek apropóján az összes játékos bontható a csomagokból. Emellett 100k-s pakk objective is érkezett

Elérkezett a FUT Birthday harmadik pénteke. Kíváncsian vártam, hogy az előre kiderített Party Bagen kívül milyen érdekességek várnak ránk. Hát sok mindent sajnos nem kaptak a játékosok, de legalább van új objective.

Mától az összes játékos bontható a pakkokból. Esetleg, ha lemaradtál az első hét játékosairól, most újra megpróbálhatod kinyitni őket csomagokból. A tegnapi labdazsonglőr Pope után pedig egy újabb játékost is kaptunk. Ezúttal Manolas kapott egy erősített gyengébbik lábas lapot. Mondjuk ilyen statisztikákkal nem értem, miért kell neki 5-ös WF.

Játékos ezúttal nem jött objective útján, de egy 100 ezres pakkot kapunk, ha elvégezzük az alábbi feladatokat!

objective

A piac megint megbolondult, és szépen lehet behúzni a zsetonokat. Én még reggel vásárolgattam be Milinkovic-Savicból és laponként 5 ezret profitáltam rajtuk. Szóval, ismét egy remek lehetőséget kaptak a traderek. Az SBC követelménye, amúgy ugyanaz maradt, mint múltkor, ebből is látszik nem igazán kreatív az EA.

Reméljük jól sikerül a Weekend League, és utána valami jó játékost nyittok a Jumbo Rare Players pakkból!

×