Egészen elképesztő újítás a VALORANT fejlesztőitől.

A Riot korábban már elárulta, hogy a VALORANT anti-cheatjét nem bízták a véletlenre, a legjobb hatékonyság miatt egy egyedi fejlesztésű anti-cheat rendszert terveztek, ami egyébként most is fejlesztés alatt áll. Sajnos a rendszer már elkapta az első csalóját, erről pár napja a fejlesztők tájékoztatták a nagyérdeműt. Azóta pedig sajnos újabb csalók is feltűntek a szervereken, ennek „örömére” megtudhattuk azt is, hogy milyen, amikor az anti-cheat éles meccsen kap el egy csalót:

Mint a fentebbi videón is látható, amennyiben az anti-cheat csalót talál, úgy a játék azonnal véget ér. A csalót értelemszerűen bannolja a rendszer, a többiek pedig kezdhetik a következő mérkőzésüket. Egy CS:GO meccsen mindeközben a játékosoknak egy hasonló eset után 4v5-ben kell folytatniuk a meccset.

 

Sajnos ebben az esetben pont a streamer volt az, aki csaláshoz folyamodott, persze a VALORANT ban után a Twitch munkatársai is megjutalmazták egy jól megérdemelt kitiltással, hiszen pofátlan módon a közvetítés során árulta a csalásait. Egyébként a játék újdonsága miatt eléggé zsebbe kell nyúlni, ha valaki csalni akar a VALORANT-ban, az árusok ugyanis 10 dollárért, azaz 3300 forintért árulják az egynapos hozzáférést.

Reméljük a jövőben is bizonyítani fog a játék anti-cheatje.

×