Első ránézésre nem lehet megmondani, hogy bent volt és csak hibás a háló, vagy a kapu előtt ment el a lövés.

Amikor egy játékos a szögletzászló felé indul ünnepelni a FIFA 20-ban, csak egyetlen dolgot jelenthet. Biztos gólt, ami még a VAR-nál is pontosabban jelez. A legújabb FIFA 20 hibának azonban sikerült elérnie, hogy még ebben az animációban is kételkedni kezdjünk.

Az új szellemgól-hibáról ugyanis első ránézésre nem lehet megmondani, hogy gól volt-e.

Látjuk, hogy a játékosok ünnepelnek, de lassítás nélkül nem lehetünk benne biztosak, hogy jogosan.

Goal of the Day submission from r/FIFA

Ha kikockázzuk a képet, akkor már persze látszik, hogy a szellem-gól valójában egy szabályos találat, rosszul animálva. A labda ugyanis teljes terjedelmével áthalad a gólvonalon, de a kapufa mögött a háló érintése nélkül távozik. Ebből indul a félreértés, ami több játékos idegrendszerét is tönkretette az elmúlt napokban.

Hiszen képzeljük magunkat az ellenfél helyébe! Lassítás nem áll rendelkezésre, és elsőre akár jogtalannak is tűnhet a találat. Biztosan bosszantó egy WL meccsen ilyen góllal kikapni.

Ha tehát hasonló góllal találkoztok meccseitek során, ne törjétek szét a kontrollert, az EA szervereit szidva. A szellemgól-hiba valóban szabályos találat, reméljük persze azért lesz rá javítás. Mondjuk az EA sebességét ismerve, lehet nem mostanában érkezik…

×