A feltámadáshoz szükséges eredeti ötlet egyértelműen az Apex Legends-ből származik. Ennyi erővel már semmibe se telne benyúlni egy Call of Duty elemet.

A Fortnite kezdeti időszakában a halál végleges volt, nem számíthattuk semmilyen feltámadással kapcsolatos tárgyra a játékban. Aztán a fejlesztők fogták az Apex Legends egyik ötletét, és megalkották a Reboot Vant.

 

A 2019 április 10-én kiadott újítás immár tehát egy éve része a játéknak, melyet a közösség abszolút pozitív változásként élt meg. Mostanra szinte már annyira meg is szokták, hogy elférne valami újdonság a feltámadás rendszerében.

Gulag a Fortnite-ban?

A fejlesztők egy éve tehát bebizonyították, hogy nem riadnak vissza egy-egy jó ötletet átemelni más játékokból. Szóval akár az új sikerjátékból, a Call of Duty Warzone-ból is simán átemelhetnék az egyik legjobbnak tűnő újítást, a Gulag rendszert.

Akinek nem ismerős a dolog, lényegében egy olyan “második esélyről” van szó, ahol feltámadás a párbaj jutalma. Abban az esetben, amikor elhullottunk a pályán, összecsaphatunk egy szintén legyőzött játékossal. Ha legyőztük, ő végleg kiesik a játékból, mi pedig kaptuk egy új esélyt a mapon, visszatérünk a játékba. A dolog kapcsán már Ninja is felszólalt korábban, szerinte is megérné kipróbálni a Gulag rendszert a Fortnite-ban is. A Rebbot Van ugyanis mostanra unalmas és elavult, ez a rendszer viszont friss és izgalmas.

 

Szerintetek is lejárt már a Rebbot Van ideje, és egy év után új rendszer kellene a feltámadásra? Nektek tetszene a Gulag megoldás?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×