A Riot Games újabb jótékonysági felajánlása komoly eredménnyel ért véget. Cho’gath után a Karma kampány is sikerként könyvelhető el.

A Riot Games nemrég adta ki az ezredik karakterkinézetét és az ebből befolyó pénz 100%-át jótékonyságra ajánlották fel. A Dawnbringer Karma vásárlások közel 6 millió dollárt hoztak, amit a játékosok adományozhatnak a kedvenc alapítványuknak.

Karma

A League of Legends playerek április 23-ig dönthetnek arról, hogy kihez kerüljön az összeg. A pénzt régiókra osztva adományozza oda a Riot Games, a három legtöbb szavazott kapott alapítványnak. A szavazáson legtöbb voksot kapó alapítvány az összeg 50%-át, míg a második és harmadik helyezett 25-25%-ban részesül a régió keretéből.

A cég saját részéről, a Karma skinhez tartozó chromák, keretek, csomagok és az „All Love” hangulatjelből érkező bevételt is hozzácsapta az összeghez. Továbbá biztosították a szervezeteket arról, hogy minimum 10 ezer dolláros összegben részesülnek, függetlenül attól, hogy mennyi folyt be az adományokból.

Habár a EUNE régió oldalán is kint van a felhívás, a kliens ezen a szerveren valamiért egyelőre nem jeleníti meg a szavazási lehetőséget, így lehetséges, hogy csak az EUW szerveren játszókat érinti a lehetőség. Cikkünk frissül, ha ez változik.

Összességében, egy ismét sikeres kezdeményezésnek lehettünk tanúi, és a jótékonysági Cho’gath skin után a Karma skinből befolyó összeg is jó helyre kerül. Persze a többi kinézetet is be lehet gyűjteni, azonban ezzel jótékonyt célt szolgálunk.

Ti megvettétek a skint?

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×