A Fortnite egyik zsenialitása, hogy szinte napról-napra változik a játéktér. Az, hogy ebbe a sztorit is bele tudták fűzni, már csak a hab a tortán.

Akik az első fejezetben is már játszottak a Fortnite-tal, emlékeznek, hogy mekkora csaták folytak régen a Loot Lake körül, igazi leszámolás volt minden meccs első néhány perce a pálya közepén. Hiába volt azonban sok játékos fix landolóhelye a Loot Lake, a második fejezet kedvéért, sok más helyszínnel együtt ettől is el kellett búcsúzzunk.

Bár elsőre nem sok hasonlóságot lehet észrevenni a két pálya között, az októberben érkezett chapter 2 pálya azért mégis hasonlít 1-2 dologban az elődjére. Többek között ide sorolható Kevin The Cube szobra is, mely az első fejezetben végigvonuló kockának állít emléket.

Rövidesen komoly nosztalgia érkezhet

A Koooooomar nevű reddit felhasználó lett figyelmes egy, a játék pályáján elhelyezett képre, mely szépen lassan, az idő múlásával élesedett ki.

A képen, bár nem egyértelműen kijelenthető, a közösség nagy a régi Loot Lake vaultjainak mintája látható.

Bár a chapter 2-ban nem fellelhető a Loot Lake, a vaultok megjelenésének gondolata simán elképzelhető. A képen sötétség veszi körül a mintát, mely maga is mélykék, mintha csak víz alatt lenne.

A The Agency egyébként is közel fekszik az egykori Loot Lake helyzetéhez, ha pozicionálás szempontjából nézzük.

Azt még nem tudjuk pontosan, hogy milyen eseménnyel zárul majd a Season 2, az Epic azonban régen sem vetette meg az ilyen sejtelmes utalásokat, könnyen elképzelhető, hogy a vaultok visszatérésének valamilyen köze van a sztori végső fordulatához.

Nektek tetszik a második szezon? Izgalmas a sztori? Élvezetes játszani az új pályán, vagy hiányoznak a régi elemek?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×