Egy titokzatos, új karakter érkezhet a Fortnite-ba. Lehet, hogy csak egy NPC, de az is elképzelhető, hogy teljesen felforgatja majd a sztorit a végéhez közeledve.

Már bőven túl a Fortnite Season 2 felén, lassan elkezd kibontakozni a sztori csavarja is, mely minden bizonnyal majd a végén fog teljesen összeállni. Egy doomsday eszköz már biztosan érkezik és a The Agency körül is furcsa bunkerek jelennek meg.

Úgy tűnik, Midas készül valamire, aminek jó eséllyel köze van a Season 2 utolsó eseményéhez. A közösség már nagyon szeretné, ha elkezdhetnék összerakni a puzzle darabjait, ehhez azonban előbb információmorzsákra van szükség.

Mindenki árgus szemekkel figyeli a történéseket

Egy jó hírnévvel rendelkező Fortnite adatbányász, FortTory posztolt egy korábban sosem látott karakterről képeket. A rejtélyes alak csak „Spy” néven szerepel, tehát egy kémről van szó.

Az egész zavaros

Bár a „Spy” nevű új karakter még sosem szerepelt a játékban, a külseje miatt sokan azt feltételezik, hogy igazából csak egy NPC-ről van szó. Ez az elmélet szintén nehezen állja meg a helyét annak fényében, hogy a karakteren látható logó még sosem tűnt fel a játékban korábban.

 

Lehet, hogy a történet végén feltűnik egy új, harmadik frakció? Esetleg egy magányos farkas lesz, akit majd skinként megvásárolhatunk és gyenge szálakkal ugyan, de hozzáfűzik a sztorihoz? Egyelőre nem tudni.

Egy biztos, a jelvénynek a karakter vállán biztosan lesz még jelentősége a sztori szempontjából, akár NPC-ként érkezik, akár megvásárolható kinézetként. Hasonló jeleket ugyanis sosem helyez az Epic ok nélkül a Fortnite világába.

Szerintetek NPC-ként érkezik és Midas-hoz köthető, vagy egy új szál, mely megcsavarja a Season 2 történetét?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×