Az ex-profi játékos nagyon rápörgött a VALORANT-ra. Még azt is megfontolja, hogy visszatérjen a profi közösségbe.

Az elmúlt napokban egyre több információt tudunk meg a VALORANT-ról, miután sokak már kipróbálhatták a Riot új fps játékát. Ennek a privát klubnak az egyik legnagyobb neve Shroud, aki kifejezetten rá van pörögve a játékra.

Több visszajelzést hallani híres streamerektől és más tesztelőktől, hogy a VALORANT-ot sokkal könnyebb játszani, mint más, hasonló stílusú játékot. A kanadai streamer és ex-profi játékos szerint ez azért van, mert a VALORANT-nak sokkal letisztultabb a játéktere, jelentősen kevesebb tárgy „zavarja” a játékosokat a koncentrálásban.

Szerintem nagyon hasonló a CS-hez, csak a CS nagyon zavaró.

A 25 éves játékos elmondta, hogy a bár a kill-szerzéshez szükséges idő szinte teljesen ugyan az a két játékban, a VALORANT-ban még is egyszerűbbnek tűnik minden, ami annak köszönhető, hogy sokkal kevesebb tárgy zavarja a játékost célzás közben.

Forrás: Dreamhack

Shroud szerint a CS:GO-ban nagyon sokat hozzátesz a hangulathoz a pályák sokszínűsége és az, hogy már a karakterek is kaphatnak skineket.

Ez viszont egyszerre ad hozzá és vesz is el a játéktól.

A karakterek változó kinézete és a változatos pályák ugyanis mind megnehezítik a hatékony célzást és rontják a koncentrációt.

Nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy a VALORANT is még béta állapotban van. A hivatalos megjelenés nyáron várható, addig pedig még nagyon sokat változhat a játék, akár még a grafikája is elmozdulhat a visszajelzések alapján.

Nektek tetszett a VALORANT az eddig látott videók alapján?

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×