A World of Warcraft következő kiegészítője, a Shadowlands zárt alfatesztelése a héten indul, várhatóan még április 11. előtt.

A World of Warcraft új kiegészítőjét még a BlizzCon-on jelentették be, ám azóta nem sok részletet lehetett hallani róla. Ez most megváltozik, hiszen a zárt alfateszt a hírek szerint a héten indul, valószínűleg még szombat előtt. A játék rendezője, Ion Hazzikostas azt is megosztotta, mire is számíthatnak a játékosok.

„Erre a tesztre elsősorban azok kapnak meghívót, akik hosszú ideje rendelkeznek aktív WoW regisztrációval. Részt vesznek benne a Blizzard közeli barátai és családtagjai, valami tartalomgyártók és újságírók. Ez a kezdeti hullám csupán a tesztelők egy része, a következő hónapokban egyre szélesebb körben lehet majd kipróbálni” – írta Hazzikostas a Blizzard blogbejegyzésében.

Természetesen fel is lehet iratkozni az alfa és béta időszakokra a hivatalos webhelyen, de leginkább olyanok kapnak meghívót, akik nagy tapasztalattal rendelkező, aktív játékosok. Hazzikostas megjegyzi, hogy most a PvP és raid tesztelésen van a hangsúly.

Kép forrása: Wikipedia

A meghívottak tehát a héten megkapják a hozzáférést, beléphetnek az új Bastion zónába, a Necrotic Wake dungeon mellett. A The Revendreth zóna később indul, ahogy a Torghast dungeon is.

Az alfa időszak alatt láthatóvá válik a class-ok balanszolásának eredménye, ami tetten érhető a spellbooks és talent változásokban is. A küldetésfelület szintén átalakul, hogy egyértelműbben meg lehessen különböztetni a fő-és mellékküldetéseket, valamint nyilvánvalóbbak legyenek a markerek. A PvP rendszer szintén megváltozik.

Az új kiegészítő rengeteg funkcióval egészíti majd a ki a World of Warcraft MMORPG hatalmas világát. Minden bizonnyal a közeljövőben egyre több hírt kapunk a részletekről, ha máshogyan nem, az adatbányászoktól biztosan.

Te várod már a Shadowlands kiegészítő megjelenését?

https://www.facebook.com/groups/warcraft3hungary/

×