A csomag április 8-ig elérhető.

Rengeteg játékos SBC jelent meg az elmúlt héten. Voltak jobbak, voltak rosszabbak. Az esemény végére, mint a Shapeshifters esetében, érkezett egy promóciós csomag, mely egy garantált speciális lapot rejteget. Itt a FUT Birthday Party Bag.

A Party Bag garantáltan tartalmaz egy Winter Refresh, Shapeshifters, vagy FUT Birthday Team 1 lapot.

Az SBC-nek megkérik az árát, és ellentétben a garantált Shapeshifters lappal, most 3 promócióból is kaphatunk játékost. Sajnos csak egyet. Picit OP is lett volna, hogyha tuti FUT Birthday lappal gazdagodhatnánk, de hát ismerjük az EA-t, azért nem szeret annyira adakozni. Mivel idén nincs Pack luckom, ezért valószínűleg kihagyom, és inkább a biztos lapokat, Sarr és Rodrygo lapját farmolom ki.

Aki a pénteki tanácsaimat megfogadta és beraktározott játékosokból, azok nagyon jól jártak ezzel az SBC-vel, mert egy Godint például 80 ezerért is ellehetett passzolni, így egy lapot kétszeres áron is el tudtunk adni.

Aki viszont szeretné megcsinálni az SBC-t, ajánlunk két megoldást is, 200 000 coin körüli értékben:

Party

Party

Ha sok untrade játékosod van, nyugodtan menj rá az SBC-re, ha viszont az utolsó coinjaidat kapargatnád össze, akkor szerintem nem érdemes megcsinálni. Mindenképpen kérdezd meg magadtól, hogy melyik játékosra lenne szükséged. A packból nyithatóak értéke ugyanis átlagosan inkább 200 000 alatti, így kiugróan jó bontás kell ahhoz, hogy megérje az árát.

Ráadásul untradeable játékost kapunk, így tényleg csak azoknak ajánlott, akiknek sok fölösleges játékos pihen a felhasználóján. Ha úgy érzed, hogy Areola, Munian, vagy valaki más jönne jól, akkor inkább vásárold meg őket. A csomag április 8-ig elérhető.

Te megcsináltad az SBC-t?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×