Hét órakor érkezik a FUT Birthday 2. hete, ahol egy újabb csapat mutatkozik be a játékban. Ha van fölösleges coinod, így fektesd be.

Ma 7 órától érkezik a legújabb FUT Birthday csapat. Tegnap már leírtuk, hogy melyik játékosokat látnánk szívesen. Az új játékosok mellett valószínűleg új SBC-k és Objective playerek is megjelennek, valamint visszatérnek a lightning roundok is. Ilyenkor nagyon sokan nyitnak pakkokat, aminek köszönhetően a piac tele lesz játékosokkal.

Birthday

Ha van némi megtakarításod, és a csapatod készen áll a WL-re akkor ez egy tökéletes alkalom, hogy befektesd a zsetonjaid. A lightning round alatt a piac megőrül és sokkal olcsóbban juthatsz játékosokhoz, mint alapesetben. Akik nem kapnak speciális lapot, azok az event alatt mind nyithatóak lesznek a csomagokból. Nézzük meg, hogy egy játékosnak mekkora a legmagasabb buy now opciója, majd a marketen keresztül nézzünk rá a választható lehetőségekre. Egyes játékosok fele annyiért is kivehetők biden keresztül, mint alapesetben, így jó pár ezer zsetonra szert tehetünk. A 83-as, 84-es és a fölötti játékosok árai mind leszoktak csökkenni, így érdemes figyelni. Múlt héten Iliciciből vettem jó pár darabot 1500-ért, amit végül 3500-ért értékesítettem

Nagyjából 2k profit laponként.

Érdemes figyelni a TOTW Moments lapokat is. Bár alapesetben, ezek a játékosok nem érnek valami sokat, Rating szempontból nekünk jól jönnek. Az event alatt rohamosan meg tudnak zuhanni a speckó lapok árai is, mondván mindenki Birthday lapot akar nyitni. Érdemes megnézni a múltheti Nainggolan mutatókat, mert 1 óra alatt majdnem 100 ezret csökkent a lap értéke.

Az XBOX piac összeomlott.

Erre érdemes figyelni tehát market szempontjából az este folyamán. Mindenkinek jó promóciót, és reméljük, hogy a szerverek beengednek.

Ti kit szeretnétek kivenni?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×