Talán furcsa, de rohan az idő és lassan már ott tartunk, hogy a harmadik évadot köszönthetjük a Call of Duty: Modern Warfare életében. Mire is számíthatunk?

A Warzone battle royale megjelenése óta igen sok dolga lehet az Infinity Ward fejlesztőinek, hiszen a játékkal igen sokan játszanak az elmúlt hetekben, ráadásul hiba is akad bőven, amit javítani kell. Nos, úgy tűnik, hogy ennek ellenére a fejlődés nem áll le, hiszen a harmadik évad megjelenésének küszöbén állunk, ami szintén számos tartalomfrissítést hozhat be. Persze csak remélni tudjuk, hogy az ütemterv nem fog csúszni.

Modern Warfare Season 3.

Hogy pontosan mikor is indul a harmadik évad, arról egyelőre az Activision nem adott ki pontos információt, azt viszont már a 2. évad elején tudtuk, hogy az időszak 9 hétig tart majd. Ez azt jelenti, hogy április 7-én ér véget, amit akár rögtön válthat a 3. évad tartalomfrissítése.

Ha minden igaz, április 6-án jelenik majd meg a második évadhoz hasonló összefoglaló ütemterv, ami taglalja majd, hogy az évad során milyen új tartalmakra lehet számítani. Ahogy a második éved esetében, valószínűleg most sem egyszerre kapunk meg mindent, hanem szépen sorban.

A 2. évad ütemterve – Kép forrása: Activision

Új mapok és fegyverek

Nem sokkal a Modern Warfare 2 Remastered megjelenése után az Activision azt is felfedte, hogy a jövőben még több klasszikus MW elemet szeretnének a játékba építeni. Valószínűleg ez mapok és fegyverek kiadásában is megnyilvánul majd.

A legutóbbi frissítés fájljaiból adathalászok már kiderítették, hogy a korábbi játékokból ismert Backlot és Village már ott van, csak még nem játszható. A nosztalgia tehát valószínűleg tovább fokozódik.

Kép forrása: Dexerto

A fegyvereket illetően egyelőre ismét csak szivárgásokra hagyatkozhatunk: ha minden igaz érkezik az SKS és a Renetti pisztoly.

Battle Pass

Természetesen az új évadban új Battle Pass is indul, 100 frissített szinttel, új jutalmakkal. Ahogy eddig, úgy most is lesz ingyenes és premium verzió. Várhatóan tele lesz új operátor skinekkel, fegyver blueprintel és egyéb kozmetikai kiegészítőkkel, két új fegyver mellett (ahogy a második évadban volt tapasztalható).

Warzone

Természetesen a frissítésekből várhatóan a Warzone terepe sem maradhat ki. A közelmúltbeli szivárgások arra utalnak, hogy több játékmód is érkezik, köztük a nagyon várt Duo és Squad. ezeken kívül, szintén szivárgások szerint lehetnek limitált ideig tartó játékmódok.

Battle Royale High Action

  • A gáz gyorsabban mozog

Battle Royale Shotty Snipers

  • Csak sniper és shotgun használható. Nincs loadout drop.

Battle Royale One Shot

  • Egy lövéstől meg lehet halni fejlövés esetén, nincs loadout drop.

Realism Battle Royale

  • Hardcore Battle Royale

Természetesen fontos megjegyezni, hogy a fenti információk szinte mindegyike feltételezésen és szivárgásokon alapszik, így az Activison még mindig meg tud minket lepni. Reméljük, hogy a jelenlegi járványhelyzet nem zavarja meg az eredeti ütemtervet és sok új tartalmat kapunk.

Szerencsére mivel igen közeli a 3. évad indulásának feltételezett dátuma, talán nem kell sokat várunk, hogy az Activision közzé tegye az ütemtervet.

Te mit vársz a 3. évadtól?

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×