Valami nagy dobásra készül a PUBG Corp? Úgy tűnik.

Tegnap megérkezett a Fantasy Battle Royale mód, amit az egyszerűség kedvéért a legtöbben csak Fantasy Royale-ként emlegetnek, ezért maradunk mi is ennél a kifejezésnél.

Mondanom sem kell, alaposan megosztotta a játékosokat az új játékmód, sokan csak egy egyszerű áprilisi tréfaként fogták fel, pedig még egy hétig a játékban marad a friss stílus. Ez sokaknál kinyitotta a bicskát abban a bizonyos zsebben, épp ezért a PUBG Corp. studió vezetője elárult egy apró kulisszatitkot, ami után kezd tisztulni a kép.

https://twitter.com/genexp/status/1244988956615364617

Brian Corrigan szerint nem véletlenül került bele a kraft-rendszer a játékmódba, ezzel ugyanis valami nagy újdonságot teszteltek le szélesebb körben. Ráadásul épp azért került be a Fantasy Royale-ba, mivel arra várnak, hogy a lehető legtöbb hiba kiderüljön most, így a végleges verzióba ezeket már tudják is javítani.

Na, de hogy hol fogják használni az új kraft technológiát, az egyelőre rejtély, de el tudjuk képzelni, hogy több lvl1-es sisakból mondjuk tudunk majd egy lvl2-est kraftolni magunknak. Vagy adott esetben töltényeket tudunk majd elkészíteni, úgy mint mondjuk a Fallout újabb részeiben.

Kíváncsian várjuk, hogy hol fogják alkalmazni az újítást.

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×