Egy újabb patch érkezett a FIFA 20-ba, mely leginkább az Overload Ball Side taktikára van kiélezve, de mellette más módosítások is bekerültek.

Bár a világon a labdarúgó-bajnokságok szünetelnek, a virtuális pályákon továbbra is dübörögnek a mérkőzések. Jelenleg a FUT Birthday promóció első hetében vagyunk és pénteken érkezik a második hét, csupa új játékossal. Lássuk, hogy az új patch milyen finomságokat takar számunkra, mely PC-re a mai napon, azaz március 31-én érkezett. Az egyik legnagyobb módosítást az Overload Ball Side taktika kapja.

overload

Lehet, hogy feltévedtél egy két FIFA streamre és kérdően nézted, miért jelenik meg a képernyőn a taktikai menü, ahol az Overload melletti pötty folyamatosan felvillan. Nos a játékosok ezzel a taktikával nyomást gyakoroltak az ellenfélre, anélkül, hogy az komoly stamina erőforrást felemésztett volna. Az EA ebben a patchben ennek a hatását akarja növelni, mivel a múltkori alkalommal nem sikerült elérni a kívánt hatást. Ezzel megszüntetik talán az agyatlan nyomkodást. Ha használod az Overloadot, mindenképpen figyelj oda, hogy mennyiszer tolod el egy meccsen.

További módosítás, hogy a Team Pressinget használó csapatok tovább bírják majd a pályán, és a 70. percben nem kell póttüdőért fáradjanak a kispadra. A fejlesztők szerint ez a 12-es számú patch előtti időszakra viszi vissza nagyjából a Team Press taktikát. Emellett két újabb csapat, a Guarani és a Barcelona SC játékosai is bekerültek a CONMEBOL versenybe, így még több fekete speckó lapot nyithatunk. Jej…..

A frissítés PC-n már elérhető és nagyjából egy 900 megás frissítésre számítsunk. Konzol időpontról még nincs információ. A teljes módosítás lista itt olvasható:

Játékmenet:

  • Overload több staminát emészt fel, a Team Pressing kevesebbet

CONMEBOL

  • A Barcelona SC és a Guarani játékosai is bekerültek.
  • Több csapat, stadion, mez és bemutatócsomag is frissült.

Vizuális módosítások

  • Több mez, stadion, és periméter reklám is frissítve lett.

Ti használjátok az Overloadot rendszeresen?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×