DVSC, Újpest, MTK és Honvéd játékos is nevezett már a Magyar Vöröskereszt megsegítésére elindított FIFA bajnokságra.

Azt már régóta tudjuk, hogy molnargabo FIFA skilljei nagyon a helyükön vannak. A legelőkelőbben rangsorolt magyar FIFA játékos idén már több nemzetközi versenyt is megjárt, a világranglista Top20-as mezőnyének tagja. Ez az év kétségtelenül az ő nagy éve, a reflektorok minden héten az ő eredményeire figyelnek.

Ezúttal azonban nem saját magát, hanem a Magyar Vöröskereszt megsegítését helyezte előtérbe egy remek kezdeményezéssel.

NB1-es és NB2-es játékosok figyelem!
Profi játékosok közötti verseny lesz szervezve online (otthoni környezetben) Xbox,…

Közzétette: molnargabo – 2020. március 17., kedd

Ha már a bajnokság szünetel, virtuálisan lehet folytatni a focit. Otthoni, biztonságos környezetben. A nevezésnek egyetlen feltétele van, adakozni kell egy jó ügy érdekében. Molnargabo egy Magyar Vöröskereszt számára eljuttatott, jelképes nevezési díjért cserébe várja NB1-es és NB2-es focisták jelentkezését. Akik pedig jelentkeznek, és ezzel segítenek is szép számmal.

Eddig csaknem 40 nevezőnél jár a kezdeményezés, olyan profi labdarúgókkal, mint Varga Kevin (DVSC), Banai Dávid (Újpest), Bobál Gergely (ZTE), Vernes Richárd (Vasas), Bognár István (MTK) és Gazdag Dániel (Budapest Honvéd).

A nevezéseket március 22-én vasárnap estig adhatják le a profi focisták, hogy utána kezdetét vehesse a virtuális bajnokság. Reméljük minél több focistához eljut a dolog híre, ha ti is ismertek NB1-es és NB2-es labdarúgókat, osszátok meg velük ezt a lehetőséget!

Remek kezdeményezés, gratulálunk minden résztvevőnek és persze a versenyt szervező Molnargabónak is. Le a kalappal srácok!

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×