A Riot már a végső simításokat végzi a karakteren.

Végre megérkezett. A Fiddlesticks rework hetek óta lóg a levegőben, pontosan tudjuk azt, hogy hogyan fog kinézni és a működéséről is lehullott már a lepel. A Fiddlesticks rework a 10.7-es frissítésben érkezik.

Hiába van bolondok napja, Fiddlesticks egy cseppet sem lesz vicces az áldozatainak

Fiddle teljesen az alapoktól lett átdolgozva. A „régi” hős elavult látványát egy rendkívül hátborzongató madárijesztő veszi át, de nem csak ez, a képességei és azok vizuális hatásai is frissítve lettek.

A Riot egy következő szintre emelte a megfélemlítést. Fiddlesticks új alap kinézete is már rémisztő, a skinek pedig csak fokozzák ezt a hatást, de itt még nincs vége. A hős több megszólalása is egyes áldozatai utolsó mondataik lesznek: Te nem vagy igazi! Segítség!

 

Ha bizonyos karakterekkel kapcsolatba lép, az érintett hős legmélyebb félelmeiről kezd el beszélni. Ilyen például Annie féltestvérének, vagy Yasuo fivérének halála. Ha sikerül végeznie Fiddle-nek ezekkel a hősökkel, a vesztes halálakor elmondott szövegét fogja ismételni a maga lassú, félelmetes hangján.

Fiddlesticks ultimate képessége változatlan maradt, továbbra is charge után tud majd az ellenség közé ugrani, hogy minél nagyobb AoE sebzést osszon ki.

Érzi ha félsz. Senki sincs biztonságban a madárijesztőtől.

Ti szeretitek Fiddlesticks-et? Örültök neki, hogy a Riot végre kezelésbe vette és egy új szintre emelte a rettegést, vagy meghagytátok volna olyannak, amilyen régen volt?

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×