A pálya változásai alapján több új dologra érkezésére is számíthatunk.

A Town Takeover események mindig feldobják kicsit az Apex Legends világát, hiszen új helyszíneket hoznak be a játékba és a meglévőket is alakítják egy karakter témája köré.

Volt már néhány ilyen korábban, Octane, Wraith és legutóbb Mirage stílusában is láthattuk már a pályát. A legutóbbi adatbányászok által napvilágot látott infók szerint a következő hős Bloodhound lesz, köré épül majd a következő pályaváltozás. A fejlesztők tegnap egy zászlót is lehelyeztek már a pályára, esélyes hogy ezzel jelzik az esemény helyszínét.

A zászló a Sniper’s Ridge-en lett elhelyezve.

Nem merül ki azonban ennyiben az újdonságok listája. Korábban már írtunk nektek róla, hogy valószínűleg érkeznek a Prowlerek a játékba, melyeket már ismerhetünk a Titanfall világából.

A dinószerű teremtményekről már több információ is napvilágot látott, arra azonban még mindig nem kaptunk választ, hogy vajon lesz-e valamilyen interakciójuk, vagy csak színesítik majd Kings Canyon-t.

Úgy néz ki, lassan ők is megérkeznek a pályára:

Az első egyed a rejtélyes, új fajból.

Valószínűleg a Respawn valamilyen közös eseménnyel készül, könnyen lehet, hogy ezeknek a dínószerű lényeknek valamilyen hatásuk lesz Bloodhound önálló eventjére.

Azt még nem tudjuk, hogy mikor élesednek ezek a változások, azonban ha a korábbi mintát vesszük alapon, jó eséllyel április hetedikén kezdődik az „új fejezet”.

Ti szeretitek ezeket a Town Takeover eseményeket, vagy nem jó, ha a fejlesztők zargatják a pályákat?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×