Nem árt óvatosnak lenni Caustic Nox Gas csapdáinak használatakor, hiszen egy játékos videója alapján képesek önállóan mozogni.

Szinte minden játékban zavaróak tudnak lenni az olyan hibák, melyek befolyásolják a játékmenetet, sőt megnehezíthetik azt, veszélyeztetve a győzelmet. Az utóbbi időben az Apex Legends-ben több ilyen hiba is megjelent, talán a legbosszantóbb az volt, mikor a játék lootolás közben random módon kidobta a játékosokat a ranked mérkőzésekről.

Most egy olyan Caustic hiba jelent meg, melyet azért mutatunk be, hogy mindenki óvatos legyen a karakter eszközének használatakor.

Caustic gázcsapdája ugye nagyon hasznos tud lenni, amikor az ellenséget csapdába ejtjük vele azzal, hogy az ajtóba tesszük. Sajnos egy játékos, itsskitz nem volt olyan szerencsés, hogy ezt simán megtehette volna. Szerencsés abból a szempontból volt, hogy az alább látható hiba nem éles helyzetben, harcban jelentkezett.

What kind of sorcery is this? from r/apexlegends

Még a játékos sem tudta elhinni, amit lát: a csapda önálló életre kelt és lerakás után szépen elsomfordált. Valószínűleg megunta, hogy dobálják, vagy épp azt, hogy folyton szétlövik. Egyelőre a Respawn nem kommentálta a hibát, így nem lehet tudni azt sem, hogy mikor érkezik a javítása.

Természetesen a hiba nem mindenkinél jelentkezik, de ne lepődjünk meg, ha ilyesmi előfordul.

Te találkoztál már az említett Gas Trap hibával?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×