Nagyon úgy fest, hogy hallgatnak a közönségre.

Miközben a fél gamer közösség a Modern Warfare 2 remaster miatt van felhypeolva, addig a Warzone fejlesztői folyamatosan adagolják az újdonságokat. Persze ezek egy része még épp készül, viszont az adatbányászok szokás szerint hamarabb megvillantották, hogy mi készül a felszín alatt.

Kép forrása: Warzone

A listában pedig olyan címek tűntek fel, mint a „Battle Royale Duos” és a „Battle Royale Quads”, amiből egyértelműen arra következtetünk, hogy a nagy sikerű solo mód után jöhet a 2, illetve 4 személyes játékmód is. Ráadásul ez még nem minden, ugyanis készültek még limitált idejű játékmódokkal is, ezek közül az egyikben a gáz fog gyorsabban terjedni, ezzel gyorsabb helyezkedésre kényszerítve a játékosokat.

A másik mód a Shotty Snipers néven fut, aminek a nevéből már ki is következtethetjük, hogy a pályán csak shotgunok és mesterlövész puskák lesznek szétszórva, így az AR-ektől búcsút kell vennünk ebben a játékmódban. Utoljára pedig ott van még a „One Shot” névre keresztelt játékmód, ahol a fejlövések esetén azonnal kiiktathatjuk ellenfelünket.

Találtak még utalást egy realisztikus/hardcore játékmódra is, ahol jobban magunkra leszünk utalva, de erről túl sok infót nem kaptunk idáig.

A részletesebb leírást erre találjátok.

Az persze még az Activision titka, hogy pontosan mikor is aktiválják az említett játékmódokat, de reméljük hogy nem kell már sokáig várnunk!

Ti várjátok már az újdonságokat?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

 

×