Egy Apex Legends játékos káprázatosan részletes statisztikákat hozott nyilvánosságra, amely bárkinek segíthet kiválasztani a következő fegyverét main fegyverét a játékban.

Ahhoz, hogy Apex Championok lehessünk nem elég a jó fegyver és a skill. Hozzá tartozik a jó loot, a szerencsésen szűkülő kör és az sem baj, ha egyszer-egyszer hibáznak az ellenfeleink.

Mind közül a legfontosabb talán a megfelelő loadout összerakása, mely nem csak rajtunk múlik, néhány elintézett ellenfél után viszont már úszhatunk a különféle kiegészítőkben és fegyverekben.

De mi a legjobb választás?

A fegyver mániás Bangalore és jó barátja a G7 Scout.

A két reddit felhasználó, eddygCPA és bears_say_meow egy hihetetlenül részletes táblázattal próbálják megválaszolni az örök kérdést.

A kutatásaik alapján elmondható, hogy a leggyorsabban ölni képes fegyver a Havoc, mindössze 0.46 másodpercre van szüksége.

Senkit nem fog meglepetésként érni az a mutató sem, miszerint a leglassabb fegyver a Mozambique, ennek 1.36 másodperc kell, mire végezni tud egy emberrel.

A számok alapján az öt leggyorsabban ölő fegyver:

  1. Havoc: 0.46 másodperc fejre / 1 másodperc testre
  2. Flatline 0.5 másodperc fejre / 1 másodperc testre
  3. L-STAR 0.5 másodperc fejre / 1.1 másodperc testre
  4. Prowler (burst) 0.53 másodperc fejre / 0.93 másodperc testre
  5. R301-es AR 0.52 másodperc fejre / 1.05 másodperc testre

Bár a számok sok játékosnak útmutatást adhatnak, hogy melyik fegyvert érdemes a másik előtt választani, végül úgy is csak az számít, hogy melyik fegyver illeszkedik a legjobban a játékstílusunkhoz.

Ti melyik fegyvert tartjátok a saját tapasztalataitok alapján a legjobban? Melyik az, amit bármi előtt magatoknál tartotok?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×