A Call of Duty: Warzone közössége egy olyan funkciót szeretne végre megkaparintani, mely minden más battle royale játék alapvető eleme.

A március 10-i megjelenés óta a Warzone hatalmas sikernek számít, nem csak a széles Call of Duty közösség ismeri el a fejlesztők sikereit, más játékok közösségei is előszeretettel merülnek el ebben az új élményben. A legtöbben a gyors tempót és a jól működő mechanikákat emelik ki első számú előnyként a versenytársakkal szemben.

Akár milyen jó is azonban a játék, a fejlesztők non-stop támogatása nélkül nem lehet az élen maradni. Ez alatt az oda-vissza kommunikációt és a folyamatosan frissítéseket értjük, melyek alapja a közösség visszajelzése.

Van is egy funkció, melynek hiánya égető probléma

A Warzone három fős módjában döntő fontosságú a jó csapatmunka.

A most már több hete éles Call of Duty: Warzone-nak van egy hatalmas és még annál is égetőbb hiányossága.

Jelen pillanatban a csapattársak nem képesek egymásnak fegyvereket adni.

Ez akkor még nem is nagy probléma, mikor első érkezés után kezdődik a lootolás, hiszen egész könnyen, szinte minden házban van legalább egy AR. Sokkal nagyobb gond ez a mérkőzés vége fele közeledve, a gulag-ról visszaérkezve, vagy visszavásárolva, mikor a csapattárs landol a még élőkhöz, fegyvert azonban nem lehet adni neki. A Warzone-ban lőszert és még pénzt is simán tudunk adni a csapattársainknak, a fegyver amit használunk azonban tabu.

A legjobb platform az igények jelzésére a reddit, természetesen ott is nagyot ment a téma

Please allow us to Drop weapon for our teammates
byu/tactikz4 inCODWarzone

 

Egyelőre nem érkezett visszajelzés a fejlesztők részéről, hogy dolgoznak-e a mechanika beépítésén, ettől függetlenül biztosak lehetünk benne, hogy a Raven Software és az Infinity Ward is aktívan monitorozza a helyzetet.

Ti örülnétek a funkciónak, vagy úgy látjátok, hogy ez már hozzá tartozik a Warzone működéséhez? Egy kétségtelen, a fegyverdobás a battle royale játékok egyik legalapabb mechanikája.

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×