A 4chanon megjelent egy poszt, amiben több nagyobb címről is érdekes információkat közöltek. Szó volt a Breath of the Wild 2-ről, valamint a GTA VI-ról is.

Mostanában rendesen leköti az emberek figyelmét a koronavírus, így furcsa arról olvasni, hogy mi történik a gaming világon belül. A munkafolyamatok ugyan lelassultak, de a projektek nem álltak le, így az olyan nagyszabású játékok, mint a GTA VI, még mindig bármelyik pillanatban be lehetnek jelentve.

És most úgy tűnik, hogy a Rockstar akár már jövő héten bejelentheti a következő, számozott GTA epizódot. Mindezt egy 4chanon megjelent poszt hintette el, ami belsős informátorokra hivatkozik.

  • A megszerzett információk szerint a Rockstar Games várhatóan 2020. március 25-én fogja bejelenteni a játék érkezését a kiadó közösségi oldalain.
  • A hivatalos előzetes egy héttel a bejelentés után várható.
  • A GTA VI Online módjában akár még rendőrszerepbe is bújhatunk majd.
  • A helyszín a 80-as éve Vice City-je lesz.

Elsőre elég őrületesnek hangzik, hogy mindennek forrása egy 4chan poszt, viszont az igazság az, hogy nem egy nagyszabású projekt részlete – például a Red Dead Redemption 2 PC-s kiadása – szivárgott már ki a platformon. Egyáltalán nem kezeljük szentírásként, viszont egy erős, megfontolandó pletykaként mindenképpen.

Szerdán minden kiderül!

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×