A forrás szerint a koronavírus miatti nemzetközi pánik sem tartja vissza a GTA 6 nagy bejelentését. Március végén jöhetnek a hivatalos infók.

Nem telik el hét GTA 6 leak nélkül, elvileg ezúttal egy Rockstar dolgozó kotyogta el magát a készülő játékról. A kiszivárogtatott információkat közzétevő rajongó egy munkatársától értesült a belsős infókról. És hogy a munkatárs honnan szedte őket?

Természetesen a cégen belülről, jegyese ugyanis a Rockstarnál dolgozik.

Ezek derültek ki az elejtett GTA 6 beszélgetésből:

  • A COVID-19 járvány ellenére is jön a nagy bejelentés, még márciusban.
  • A következő GTA rész Miamiban, Vice City-ben játszódik (erről már eddig is sokat hallottunk).
  • Egyetlen főszereplő lesz, egy férfi karakter.
  • A pálya hatalmas, a játékmenet pedig teljesen nextlevel lesz az ígéretek szerint. A forrás úgy fogalmaz: „El sem tudom képzelni, hogyan fognak majd ezzel versenyre kelni más online játékok. Erre biztosan nincsenek felkészülve.”
  • Ezúttal a drog lesz a középpontban. Volt már bandák csatája, maffia harc, FBI vonal és most jönnek a drogkartellek.
  • Az online rész két fő fókusszal érkezik. Az egyik a közkedvelt RP, a másik a most is ismert GTA Online. De az ígéretek szerint sokkal kevésbé lesz Pay-to-Win a játék.

Természetesen semmilyen garancia nincs rá, hogy a hölgy tényleg Rockstar dolgozó. Sőt, még ha az is, simán lehet, hogy csak szándékosan mellébeszélt. Egy-egy ilyen pletykánál annyi helyen elcsúszhatnak az infók, hogy még leírni is lehetetlen, de egy biztos. Ha ezeknek a dolgoknak csak a fele beigazolódik végül, a GTA 6 már akkor is egy baromi jó játék lesz.

Abban viszont tényleg nagyon reménykedünk, hogy a márciusra ígért hivatalos bejelentés megtörténik. Nagyon kellene már valami hivatalos, kézzel fogható GTA 6 infó a sok szivárgás után.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×