Meglepő módot találtak arra az Apex játékosok, hogy saját célkereszttel menjenek harcba. Ráadásul teljesen megbízhatónak tűnik.

Sokan nagyon érzékenyek az FPS játékokban a crosshairek színére és alakjára. A CS:GO-ban speciális pályákat is készítettek arra a játékosok, hogy a felhasználók megtalálhassák a nekik leginkább kedvező célkeresztet. Most lehetőség nyílt minderre az Apex Legends-hez is, egy Youtuber ugyanis bemutatta hogyan lehet személyre szabni a játékot.

https://www.youtube.com/watch?v=5pEXRhSPe18

 

Egy program letöltésére lesz szükség ehhez, ami 100%-ig biztonságos, ugyanis nem változtat meg semmit az Apex forrásfájljai között. Az applikáció tandemben működik a Respawn játékával, vagyis párhuzamosan futnak a megfelelő teljesítmény érdekében. A „saját” crosshair egy képfájl egyébként, amit a program gyakorlatilag ráhelyez az Apex Legends által generált célkeresztre. Így ha úgy vesszük kapunk is egy új crosshairt, meg nem is.

A precizitást is segíti a program, ugyanis a képfájl miatt ha töltjük a fegyverünk, az nem fog alkalmazkodni a játék animációihoz, vagyis a kép közepén fog maradni. Ez segít abban, hogy a töltések után is egyből, célra tartva folytathassuk az akciót, ugyanis az animáció során lesz időnk pozicionálni a célkeresztünket.

Érdemes kipróbálni, ha pedig nem válik be, egyszerűen csak letöröljük a programot és játszunk úgy, ahogy előtte.

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×