Több Twitter felhasználó is jelezte, hogy V-Buckot vásároltak a Nintendo felhasználójával, amely össze volt kapcsolva a PayPal fiókjukkal.

Ha esetlegesen össze van kapcsolva a Nintendo és PayPal felhasználótok lehet, hogy bölcsen tennétek, ha átmenetileg megszüntetnétek. Az utóbbi napokban többször is előfordult az az eset, hogy hackerek adatokat nyertek ki, és több száz dollár értékben vásároltak V-Buckot.

A posztot egy Reed nevű felhasználó osztotta meg, amely hamar beindult az internet:

 

Ő még a szerencsésebbek közé tartozott, hogy csak 250 dollártól fosztották meg, valakitől 1500 dollárt loptak el:

 

A közös ezekben a felhasználókban az, hogy mindegyiküknek össze volt kötve a PayPal accountjuk a Nintendóéval. Olyanok is költöttek V-Buckra, akiknek nincs is telepítve a Fortnite, szóval attól még, hogy nincs fent a játék, nem feltétlenül vagytok biztonságban. Ha esetleg így jártatok, mindenképpen keressétek fel a Nintendo supportot, és jelezzétek nekik először a problémát! Ameddig nem találnak megoldást a problémára mindenképp azt tanácsoljuk, hogy szüntessétek meg a kapcsolatot a két fiók között.

 

Hogyan szüntesd meg a kapcsolatot a PayPal fiókkal?

Ahhoz megszüntesd, menj a Nintendo eShop oldalára, majd kattints a profil képedre a felső sarokban. Ezután tekerj le a PayPal accounting és nyomj rá, hogy unlink. Ha vásárolsz, mindig írd be az információt magadtól, és ne hagyd egyelőre, hogy megjegyezze. Reméljük kis hazánkat elkerülik a hackerek, de jobb félni mint megijedni.

paypal

Ti találkoztatok ilyen esettel? Ha igen kérlek jelezzétek felénk!

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×