Hamarosan új játékmóddal bővülhet a Call of Duty: Warzone. Az Activision nagy sikerű Battle Royale-ja nyit a limitált ideig elérhető módok felé.

Hatalmasat javult a napokban a Call of Duty széria legújabb Battle Royale játéka. A Warzone-ba ugyanis végre megérkezett a Solo mód is, vagyis mostantól egyedül is nekivághatunk a pályának. Ugyan a megjelenése kissé kellemetlen volt hazánkban, csúcsidőben kezdett el ugyanis telepíteni a kliens, amit több órányi döcögő szerverteljesítmény követett.

Most pedig úgy tűnik, hogy a Warzone-nal fel szeretné venni a lépést a többi Battle Royale címmel az Infinity Ward, egy új leaknek köszönhetően kiderült, készül egy új LTM a játékhoz. A Fortnite, Apex Legends, na meg a PUBG világában az ilyen jellegű bővítmények már nem igazán tűnnek ki a tömegből, pár hetente feldobják a játékokat a fejlesztők valami újdonsággal. Most a Warzone fejlesztői is rá akarnak térni erre az útra, így bukkant fel a High Action LTM a forrásfájlok között.

 

Ugyan még nem tudunk túl sokat a játékmódról, a fájlleírásnak köszönhetően azért „meg tudjuk tippelni”, hogy mi várható benne.

„Battle Royale a megszokottnál jóval több pénzzel, legendary ládákkal és Killstreakekkel.”

Vagyis mondhatjuk, hogy a High Action az alapjáték lesz, csak éppen beszteroidozva. Ami valljuk be, jól fog állni a Warzone-nak.

A hivatalos bejelentésre még várni kell, így nem tudjuk megsaccolni, hogy mikorra várható a mód megjelenése. Ám ha azt vesszük, hogy a Solo is a semmiből érkezett, akár a High Action is befuthat napokon belül.

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×