A Windows 10 minden egyes frissítésével tovább támogatja a felhasználókat világszinten. A legutóbbi jelentésből kiderült, milyen sokan használják valójában.

Sokan választják és szeretik a Win 10-et, a Microsoft pedig szeretné a jövőben is támogatni a felhasználókat, hogy mindenki biztonságosan és megbízható módon használhassa. Nemrég egy hivatalos blogbejegyzésben örömmel jelentették be, hogy már több mint 1 milliárdan választották a Windows 10-et, több mint 200 országban. Ez ugye azt jelenti, hogy több mint 1 milliárd aktív Windows 10 eszközt regisztrált a cég.

Az biztos, hogy a Win 10 operációs rendszerét egyre többen használják, már csak azért is, mert nemrégiben a Windows 7 rendszer támogatása megszűnt. Mind az egyéni, mind a vállalati, üzleti felhasználásban egyre többen váltanak Win 10-re.

Kép forrása: Microsoft

A leírás szerint a Windows 10 jelenleg több mint 80 ezer különböző eszközt támogat, több mint 1000 különböző gyártótól. Természetesen ez a legnépszerűbb gaming operációs rendszer is, hiszen a legtöbb játék, legtöbb platform és előfizetői szolgáltatás ebben a rendszerben érhető el. Ebbe persze beletartozik az Microsoft Xbox is.

A rendszer a Microsoft tervei szerint tovább fejlődik és számtalan innovációt tesz lehetővé. Hogy pontosan milyen céljai is vannak a Microsoft-nak és hogy a Win10 honnan indult, hová tart és mit ért el eddig, arról részletesen olvashatsz a hivatalos blogbejegyzésben.

Te is Windows 10-et használsz?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×