A CD Projekt RED már a következő Witcher játékot tervezi, aminek fejlesztése a Cyberpunk 2077 megjelenése után indul. Nem a folytatást tervezik.

Nos, a helyzet az, hogy a The Witcher minden szinten hatalmas siker. A játéktrilógia harmadik részét nagyon szerették a játékosok, a Netflix sorozat óta pedig ismét felkapott lett, nem beszélve a Switch portról. Maga a sorozat is nagyot ment, nem csoda hát, hogy ezt látva a CD Projekt RED már a következő játékot tervezgeti a franchise-ban.

Adam Kiciński, a stúdió elnöke nemrégiben arról mesélt, hogy már javában tervezgetik a következő lépést, de nem a The Witcher 3: Wild Hunt folytatására készülnek. A lengyel Eurogamernek adott interjúban elmondta: a fókusz a jövőben a Cyberpunk 2077 és az új Witcher játékokon lesz.

„Két világunk van és ezen két világon belül szeretnénk játékokat alkotni” – mondta Kiciński.

A CD Projekt RED vezetői már korábban is nyilatkoztak arról, hogy bár korábban csupán egy címre tudtak koncentrálni, bővült a csapat annyira, hogy most már párhuzamosan dolgozhatnak játékokon. Így az új Witcher fejlesztésén is egy külön team dolgozik majd, míg a stúdió másik része a Cyberpunk online változatán, és a már kiadott játék támogatásán ügyködik majd.

Hogy pontosan milyen irányt vesz majd az új Witcher játék, azt egyelőre nem tudni, de valószínűleg semmit nem bíznak a véletlenre a srácok. Szívből reméljük, hogy az új mű pont olyan magas színvonalú lesz, mint elődjei. Szinte biztos, hogy a következő Witcher cím már a következő generációs konzolokra készül.

Te melyik játékot várod jobban? Az új Witchert, vagy a Cyberpunk 2077-et?

https://www.facebook.com/groups/1065411683648421/

×