Egy orosz csapat előbb begyakorolta, majd Matchmakingen élesben is bevetette az öt fős runboost stratégiát.

Már most szeretnénk tisztázni! Igen, ez a cikk arról fog szólni, hogy miért baromi nehéz összehozni egy öt emberes runboostot. Maradt még itt valaki? Igen? Akkor kezdjük is az elején.

Mi az a runboost a CS:GO-ban?

A technika lényegében annyiból áll, hogy a társad fejére állva, egyszerre mozogtok a mapon. Önmagában ez még persze semmire nem lenne jó. A runboostnak köszönhetően azonban olyan, mintha nekifutásból ugranál a CS:GO-ban. Sokkal nagyobbat és sokkal messzebbre leszel képes repülni így.

 

Általában két ember próbálkozik meg vele, hiszen a hatás kiváltásához nem is kell több. Már ezt is nehéz persze összehangolni, hiszen bár a karakterek sebessége ugyanakkora, az irányváltások miatt könnyen leesnek egymásról a játékosok.

De ha sikerül, hatalmas meglepetéseket okozhatunk vele az ellenfélnek.

 

Ezt a technikát fejlesztették tökélyre egy orosz csapat tagjai, akik nem ketten, hanem rögtön öten ugrottak egymás fejére. Már egymásra kerülni sem volt egyszerű, de az irányváltásokat egyszerre csinálni még komolyabb kihívás lehetett.

És a legszebb az egészben, hogy még éles Matchmaking szituációban is össze tudták hozni!

 

Hogy világrekord-e? Nem hinnénk, mert biztos volt már olyan őrült ötös, akik bejátszották ugyanezt. Hogy nagy szám-e? Maximálisan az, elképesztő koordináció és precizitás kell egy ilyen poén elkövetéséhez.

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×