Nem sokkal az Operation Void Edge elindulása után a fejlesztők élőben próbálták ki az új évadot, amiben a Battle Pass megjelenését is bejelentették.

Elindult a Rainbow Six: Siege ötödik éve, azon belül is első évad, az Operation Void Edge. A Ubisoft fejlesztői olyan izgatottak voltak a megjelenés kapcsán, hogy a hivatalos Youtube csatornán maguk is kipróbálták a frissítés újdonságait.

A tegnapi Ubisoft News Plays adásban nem csak a játékról volt szó, de Chriss Watters és Youssef Maguid beszéltek arról is, hogy mi mikor várható a játékban. Ami ebből az egyik érdekes mondat, hogy a mostantól minden évadban várható Battle Pass már ebben a hónapban, azaz március 25-én elindul.

A Battle Pass ismét rendelkezik majd ingyenes jutalom szintekkel, de ahogy korábban, most is várható a Premium szint, amit 1200 R6 kreditért lehet majd megvásárolni. A Year 5 Pass előfizetők ebből 30 százalék kedvezményt kapnak.

A fejlesztők persze megadták a pontos dátumát annak is, hogy akik nem rendelkeznek Year5 Pass előfizetéssel, azok március 17-től nyithatják fel az új operátorokat, Oryx-ot és Ianát.

A teljes Ubisoft News Plays adás itt nézhető meg:

 

Te várod a Battle Pass megjelenését?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×