Killek száma, győzelmek, K/D arány, ráadásul még a Battle Royale és Plunder statisztikákat is külön méri. Igazi Warzone-statisztikai orgazmus.

A Call of Duty rajongóknak a napokban biztosan fülig ér a szája, a széria ugyanis meghódította a gamer világot a Warzone megjelenése óta. Egyetlen nap alatt több, mint 6 millióan töltötték le az ingyenes lövöldét, ráadásul eddig még a visszajelzések is meglehetősen pozitívak.

Ez pedig még csak a kezdet. Jelenleg csak és kizárólag három fős csapatban játszhatjuk a Battle Royale és a Plunder módot, a jövőben viszont új lehetőségeket kapunk majd a fejlesztőktől.

A kiegészítők előfutára már meg is érkezett egyébként mobilokra, mind iOS-re, mind pedig Androidra letölthető a Call of Duty Companion App legújabb verziója.

A régi motoros CoD játékosoknak nem lesz újdonság az applikáció, a Modern Warfare 2019-es kiadásának statisztikáit ugyanis szintén ezen a programon keresztül lehetett hivatalosan követni. Most viszont már a Warzone statokat is elérhetjük benne, így érdemes minden új játékosnak felpöccintenie a szoftvert az okostelefonjára.

Ha ezeknél szélesebb körű áttekintésre vágyunk, akkor CoD Tracker nevű, nem hivatalos stat követő oldalt ajánljuk.

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×