Nagy lendülettel érkezett meg a Warzone, a Call of Duty széria legújabb Battle Royale játéka. Az Activision viszont már a jövőt tervezgeti.

Az Activison bejelentette: a Warzone fejlesztőcsapata, az Infinty Ward és a Raven Sofware temérdek új tartalommal tervezi megtolni a Battle Royale startját.

A Call of Duty: Warzone március 10-én rajtolt el, teljesen ingyenesen. A játékosok PlayStation 4-en, Xbox One-on, valamint PC-n mérettethetik meg magukat az új IP-ben.

Egy sajtóközelmény keretein belül az Activision már most elárulta, élő eseményekkel színesített premieridőszakkal készülnek:

„A Warzone több, mint egy új időszak a Call of Duty életében. Az Infinity Ward és a Raven Software csapatai egy csodálatos, free-to-play élményt készítettek a rajongóknak, ami a világon mindenki számára, bármikor elérhető. Temérdek új tartalommal és élő eseménnyel készülnek, hogy tovább fokozzák a játékélményt és melegen tartsák a vasat, amit felforralt a megjelenés.

Byron Beede szavai egyértelműen azt sugallják, hogy nagyobb terveik vannak a Warzone-nal, hogy csak egy egyszerű Modern Warfare játékmódként emlegessük. Jelenleg a 2019-es Modern Warfare kliensébe van csomagolva, így azt még nem tudni, hogy az új tartalmak megjelenését a nagy játék frissítéseihez igazítják-e majd, vagy saját rendszert kap a Battle Royale.

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×