Úgy tűnik, még a privát videók sem kerülhetik el a rajongók figyelmét. Ezek szerint lehet, hogy jön a Warzone előzetese?

Számos spekulációt hallottunk már a Call of Duty: Modern Warfare battle royale játékmódjáról, a Warzone-ról. Nemrég rajongók két új privát videót fedeztek fel a hivatalos Call of Duty Youtube csatornán, melyek akár a Warzone játékmód előzetesei is lehetnek.

A Reddit felhasználó, JohnKSteb állítása szerint két privát videót adtak hozzá a Modern Warfare Season 2. lejátszási listájához. A listában található videók általában a frissítésekkel kapcsolatos előzetesek helye, így simán lehet, hogy a privát feltöltések talán már a Warzone érkezését hivatottak bemutatni. A videók a listában azóta törlésre kerültek, valószínűleg véletlen listázták őket a feltöltéskor.

They Added 2 private videos on their YouTube channel!! from r/modernwarfare

Egyelőre tehát csak feltételezni tudjuk, hogy a két tartalom valóban a Warzone-ról mesél majd, hiszen megnézni nem lehetett a videókat. Ha a videók valamelyike valóban a Warzone előzetese, az valószínűleg napokon belül kiderül.

A Warzone előzetes valamikor a játékmód megjelenése előtt érkezhet, így ha a feltételezés helyes, akkor valóban nem lehet messze a bejelentés, illetve a játékmód bevezetése.

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×