Már elérhető a legújabb Fortnite frissítés, ami elhozta nekünk a játék legújabb szezonját. A legfrissebb csomagba pedig egy halom új skint csomagoltak.

Megérkezett a Top Secret címet viselő új Fortnite szezon az éles szerverekre. A Chapter 2 második szezonjának középpontjában egy titkos ügynök alakulat áll, akiknek az évad során több hajmeresztő küldetésen is át kell magukat küzdeniük. A Battle Pass Trailerről már írtunk egy bevezető anyagot, most viszont csak és kizárólag a v12.0-ás frissítés kozmetikai tartalmairól lesz szó.

A szezon egyik legnagyobb durranása, hogy Deadpool is a játék részévé válik, ráadásul nagy valószínűséggel a Battle Pass-hez lesz köthető a megérkezése. Jó látni, hogy végre a szezonális csomagokhoz is hozzácsapnak pár kollaborációs tartalmat a fejlesztők.

 

Persze ha új frissítésről beszélünk, akkor az Item Shopot is előre szokta tölteni az Epic Games, így a v12.0-val temérdek új, érdekes skin érkezett a forrásfájlok közé. Hypex össze is gyűjtötte őket Twitter oldalára, íme a tweetek listája:

A fent látható skinek között több Battle Pass stílus is megtalálható, de az éles szeműek el tudják különíteni az Item Shop tartalmakat tőlük. A felsoroltak között megbújik egyébként egy új Starter Pack is, ami Iris lesz, az a skin, akit sokáig Samsung exkluzív tartalomnak gondoltunk.

Telis tele pakolta az Epic a klienst töltőképernyőkkel, így azokból is bőven beújíthatunk majd párat. A leakerek eddig összesen 12-t találtak:

Íme egy hatalmas kép, amin megtalálható az összes előbányászott tartalom:

A leakerek legtöbb előhalászott kozmetikai tartalma lobby nézetből:

A cikk folyamatosan frissül.

A Chapter 2 második szezonja már elérhető, az új játékelemek tölthetők minden platformra.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×