Hamarosan elindul a Rainbow Six: Siege ötödik évének első évada, amihez természetesen előfizetést is lehet majd vásárolni. Elvileg most olcsóbb lesz.

A Ubisoft ugye nemrég megerősítette, hogy a Rainbow Six: Siege ötödik évadában 8 helyett csupán 6 új operátort terveznek. Ezzel együtt arról is biztosítanak minket, hogy a Year 5 Pass előfizetés olcsóbb lesz, mint korábban, ráadásul néhány bónuszt is kínál a Battle Pass-ok esetében – írja a PcGamesn.

Roy Del Valle, az Ubisoft projektvezetője elárulta, hogy a csökkentett árú Year 5 Pass 30 százalék kedvezményt biztosít a Battle Pass premium sávjának megvásárlásakor, valamint 30 százalék boostot is kínál a szintek és jutalmak gyorsabb eléréséhez. Del Valle szerint mindez a játékosok javát szolgálja.

Kép forrása: Ubisoft

„Ez egy bevételszerzési rendszer, ez nem titok. Egyúttal egy olyan rendszer, amelyet a közösség nagyra becsül. Egy egy olyan rendszer, amely lehetővé teszi számunkra, még nagylelkűbbek legyünk” – mondta.

Mennyi az annyi és mikor?

Ahogy azt már a Ubisoft Community Managere a Redditen is tisztázta: a Year 5 Pass február 18-tól vásárolható meg.

Kép forrása: Reddit

Az árát egyelőre pontosan nem lehet tudni, ám a Ubisoft mexikói oldalán már véletlenül kikerült az ár. Ez átszámolva azt jelenti, hogy a Year Pass kb. 23 dollárért lesz kapható, az általános 25-30 helyett. Ez forintban azt jelenti, hogy az átlag 10 ezer forint helyett kb. 7-7500 forintot kell majd fizetnünk.

Te előfizetsz majd a Rainbow Six: Siege Year 5 Pass-ra?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×