A Rainbow Six Siege-ben hamarosan elindul az ötödik évad, a Ubisoft pedig bejelentette, hogy idén csak 6 új operátort tervez. Most kiderült, miért.

Általában minden évben 8 új operátorral lepi meg a Ubisoft a Rainbow Six Siege játékosokat, ezúttal azonban másképp döntöttek a fejlesztők. Bár sokan furcsálták a döntést, a fejlesztők szerint ennek oka az, hogy inkább a szolgáltatásokra, azok minőségére szeretnének összpontosítani a friss karakterek helyett – írja a Pcgamesn.

„Erőforrásainkat olyan funkciók és rendszerek kidolgozására szeretnénk fordítani, melyek alapvetően befolyásolják a játékot. Az ötödik évadban olyan újításokat, tartalmakat tervezünk, melyek minden játékos számára előnyt jelentenek. Lesznek ingyenes események, alapvető játékelem átdolgozások és egyéb funkciók” – írta Leroy Athanassoff játékrendező a Redditen.

 

Persze az, hogy mik ezek az új funkciók, és hogy milyen formában valósulnak meg, még nem derült ki. Az biztos, hogy például Tachanka átalakítása része lesz. Korábban már kifejtette a Ubisoft, hogy olyan újításokat szeretnének bevezetni, melyek nem csak friss operátorok bevezetésével kecsegtetnek, hanem hatással vannak minden operátorra, minden játékelemre annak érdekében, hogy mindenki számára még jobb játék szülessen.

Az biztos, hogy a változásra szükség is van, hiszen a játék olyan alapvető problémákkal küzd, ami miatt sok játékos mondott le a címről. A szerverhibák, a játék igazságtalansága, a rengeteg bug, a gyakori DDoS támadások miatt többen gondolják azt, hogy a játék nem megfelelő jelenlegi formájában. Legutóbb például az új Road to S.I. esemény kapcsán figyeltek fel hibákra a játékban.

Ezen túl a Ubisoft idén állítólag jóval több időt fektet abba, hogy valamiféle történetet alkosson a Rainbow Six Siege operátoraival a főszerepben.

Szerinted mit kéne alapvetően javítani a Rainbow Six Siege-ben?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×